Εταιρικό Προφίλ

Στην TechnikAL μέσω των μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας CNC, αλλά και των νεων ιδιόκτητων, σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής, διασφαλίζεται η δημιουργία ανώτερων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών προστιθέμενης αξίας.

Η συνεχής ανάπτυξη µας οδηγεί στην παροχή µοναδικών λύσεων στις κατασκευές μας µε πολλά καινοτόµα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των έργων µας.

Με εμπειρία περισσότερα από 18 χρόνια και πάνω από 53 εργαζόμενους, η TechnikAL κατατάσσεται σε μια από τις πιο προηγμένες βιομηχανικές εταιρείες κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, εξάγοντας ετησίως πάνω 55% του τζίρου μας σε 4 ηπείρους.

Κατασκευάζουμε και παράγουμε με γνώμονα πάντα τον τελικό χρήστη και την κάλυψη των αναγκών του. Τα συστήματα αλουμινίου που χρησιμοποιούμε διακρίνονται πάντα για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό τους και την ανθεκτικότητα στη χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Όραμα

Το Όραμα μας είναι να παραμείνει πρότυπο μονάδας κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων αλουμινίου, διατηρώντας και αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η ειλικρίνεια της επικοινωνίας, η τήρηση των υποσχέσεών μας και η αφοσίωση στην κάλυψη των αναγκών σας με κάθε δυνατό τρόπο. Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πάντα ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Το πρώτο μέλημα μας είναι η ”Κατασκευαστική Αριστεία” και προσπαθούμε κάθε μέρα να έρθουμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά σε αυτή. To εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει λύσεις σε κάθε πελάτη ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του.

Προετοιμασία Παραγωγής

Για την παραγωγή όλων  των κατασκευών μας χρησιμοποιούμε ειδικό λογισμικό της εταιρίας Logikal που αποτελεί για μας το πλήρες εργαλείο κοστολόγησης, επεξεργασίας και παραγωγής κουφωμάτων, υαλοπετασμάτων και κάθε είδους κατασκευής μας, χαρίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια και στην απόλυτη ακρίβεια.

Είναι ένα πρόγραμμα χτισμένο και συνδεδεμένο με την βάση δεδομένων της κάθε εταιρίας διέλασης που κατασκευάζουμε, κάτι που μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές αυστηρά σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

Οι εξιδανικευμένες λειτουργίες του περιλαμβάνουν:

  • Εκτίμηση του κόστους

  • Υπολογισμοί U-Value κουφωμάτων και CE Πιστοποίηση

  • Αναφορές συναρμολόγησης

  • Αναφορές προσφορών και παραγγελιών.

  • Βελτιστοποίηση κοπών προφίλ, λίστες κοπής και αρχεία διασύνδεσης με τα πριόνια της παραγωγής μας

  • Απευθείας σύνδεση με τα πριόνια της παραγωγής μας

  • Απευθείας σύνδεση με τα κέντρα κατεργασίας μας

  • Εκτύπωση γραμμωτού κώδικα (barcode) και ετικετών

  • Λεπτομερείς αναφορές διατομών για την τεκμηρίωση και την κατασκευή

  • 2D βελτιστοποίηση για τη βελτιστοποίηση υαλοπινάκων και πάνελ

  • Ενσωματωμένο λογισμικό CAD (2D)

  • Διασύνδεση με το Autodesk Autocad ™

  • Εξαγωγή σχεδίου σε μορφή .dwg, .dxf

  • Στατική ανάλυση και έλεγχος των κατασκευών μας

Εγκαταστάσεις Παραγωγής

Με την χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού μηχανημάτων CNC και ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 2500m2 βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Το άκρως προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο σε συνδυασμό με την ικανότητά μας να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μας καθιστούν μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο.

Διαδικασία Κοπής των Προφίλ

Οι κοπές όλων των προφίλ αλουμινίου για όλες τις κατασκευές μας, γίνονται με ειδικά μηχανήματα CNC Ιταλικού οίκου Emmegi, τα όποια συνεργάζονται μέσω δικτύου με το λογισμικό πρόγραμμα της εταιρίας που παράγει το σύστημα αλουμινίου που κατασκευάζουμε. Δίνοντας έτσι την απόλυτη ακρίβεια κοπής για όλα τα μήκη των προφίλ των κατασκευών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος χωρίς να επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι, άλλα και την δυνατότητα εκτύπωσης barcode για τον διαχωρισμό των τεμαχίων ώστε να αναγνωρίζονται στην συνέχεια για τις κατεργασίες από τα υπόλοιπα σχετικά μηχανήματα.

Διαδικασία Κατεργασιών

Οι κατεργασίες όλων των προφίλ για όλες τις κατασκευές μας, επίσης γίνονται με ειδικά μηχανήματα CNC Ιταλικού οίκου Emmegi, οι οποίες ομοίως μεταφέρονται μέσω δικτύου από το λογισμικό πρόγραμμα αναγνωρίζονται οι προηγούμενες εκτυπώσεις barcode από τα μηχανήματα κοπών προσφέροντας ακρίβεια, αλλά και ταχύτατη παράδοση όλων των έργων μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές των συστημάτων που κατασκευάζουμε χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου.

Διαδικασία Συναρμολόγησης

Στην TechnikΑL προκειμένου να επιτύχουμε την άριστη συνδεσμολογία των κατασκευών μας διαθέτουμε ειδικές ηλεκτρονικές αυτόματες πρέσες, ‘’γωνιάστρες’’ στην ορολογία μας. Έτσι πετυχαίνουμε την απόλυτη ευθυγράμμιση κατά την διαδικασία της συναρμολόγησης και την άψογη λειτουργία των κατασκευών.

Διαδικασία Τοποθέτησης μηχανισμών

Για την ορθή και ακριβή τοποθέτηση και συναρμολόγηση μηχανισμών κουφωμάτων χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα με δυνατότητα αυτόματης μέτρησης των πλαισίων και κοπής του μηχανισμού.
Διαθέτει βιδολόγο με laser αυτόματης τροφοδοσίας βιδών για το βίδωμα των μηχανισμών..

Συσκευασία Προϊόντων

Στην TechnikAL  δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο συσκευασίας των προϊόντων καθώς θεωρούμε ότι αποτελεί ένα στάδιο κομβικής σημασίας για την ακεραιότητα των κατασκευών μας.

Διαδικασία Φόρτωσης Προϊόντων

Για εμάς ο σωστός τρόπος φόρτωσης των προϊόντων είναι απαράβατος κανόνας ώστε  ο κόπος μας από το άριστο κατασκευαστικό αποτέλεσμα να αποδώσει καρπούς και να παραδώσουμε στα έργα μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Διαθέτουμε δύο σύγχρονους & καλαίσθητους εκθεσιακούς χώρους – showrooms, έναν στην Γλυφάδα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 3, και έναν στο Μαρούσι επί της Λεωφόρου Κηφισίας 145, όπου μπορείτε να ανακαλύψτε από κοντά όλο το εύρος των σχεδίων και αποχρώσεων των προϊόντων μας, που περιλαμβάνει εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου, υαλοπετάσματα και αίθρια, ειδικές κατασκευές & ρολά κ.α.
Η οµάδα των µηχανικών µας και τεχνικών πωλήσεων προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες, λύσεων και λεπτομερών τεχνικών σχεδίων σε ιδιώτες, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες και κατασκευαστές.
Προετοιμασία ολοκληρωμένων φακέλων έργου µε λεπτοµερείς τεχνικές λύσεις & προτεινόµενες προδιαγραφές και τυπολογίες συστηµάτων.

Πολιτική Ποιότητας

Βασικοί Στόχοι της TECHNIKAL NIKOLIS A.E. είναι η συνεχής βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της δια μέσου της χρήσης νέων τεχνολογιών και καινοτομιών, της βελτιστοποίησης των διεργασιών της, της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της και της συνεχούς βελτίωσης των σχέσεων με τους προμηθευτές της.

Οι Βασικοί Άξονες Στρατηγικής της Εταιρείας είναι:

  • Η κατασκευή προϊόντων κατόπιν αιτήματος πελατών με τρόπο που να διασφαλίζεται ότι είναι κατάλληλα για τον σκοπό που ζητούνται.
  • Η έγκαιρη παροχή των διαφόρων υπηρεσιών υποστήριξης προς τους πελάτες της.
  • Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού της Εταιρείας.
  • Η παροχή όλων των απαιτουμένων πόρων έτσι ώστε το σύστημα ποιότητας να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Η Διοίκηση έχει θέσει στόχους ποιότητας σε διάφορα επίπεδα. Οι βασικοί στόχοι που σχετίζονται με την διασφάλιση και την συνεχή βελτίωση του υπάρχοντος συστήματος είναι:

  • Η συνεχής παρακολούθηση του συστήματος μέσω εντύπων και εσωτερικών επιθεωρήσεων για τον εντοπισμό δυσλειτουργιών ή μη συμμορφώσεων.
  • Η δυνατότητα άμεσων επεμβάσεων για διορθώσεις ή βελτιώσεις σε περιπτώσεις λαθών.
  • Ο εντοπισμός των κρισίμων σημείων ελέγχου στο σύστημα για την πρόληψη λαθών.

Οι στόχοι ποιότητας που σχετίζονται με τα παραγόμενα προϊόντα είναι:

  • Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των μεθόδων αξιολόγησης, των ελέγχων ποιότητας και του σωστού προγραμματισμού.
  • Η αγορά εξοπλισμού ελέγχου νέας τεχνολογίας, προκειμένου να γίνεται συστηματικότερος έλεγχος ποιότητας των κατασκευαζόμενων προϊόντων.

Είναι ευθύνη όλων των στελεχών της εταιρείας η προώθηση της πολιτικής ποιότητας καθώς και η εξασφάλιση ότι η πολιτική αυτή είναι κατανοητή, εφαρμόζεται και διατηρείται. Όλο το προσωπικό, ανεξάρτητα θέσης, συνεισφέρει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας.

Οι προδιαγραφές και τα κριτήρια ποιότητας που εφαρμόζονται από την επιχείρηση καθώς και η συμμόρφωση στις θεσμοθετημένες υποχρεώσεις της, διασφαλίζονται με την εφαρμογή κατάλληλου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας του οποίου οι αρχές αναφέρονται στο Εγχειρίδιο Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις του προτύπου ΙSO 9001:2015.

Όλα τα θέματα ποιότητας αντιμετωπίζονται από το Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας, με υπευθυνότητα και ανεξαρτησία, κατόπιν εκχώρησης της σχετικής αρμοδιότητας από την Ανώτατη Διοίκηση.

Το Σύστημα Ποιότητας της Εταιρείας υποστηρίζεται από την πλήρη δέσμευση της Διοίκησης στα ιδανικά της Ποιότητας και στην όσο το δυνατόν πληρέστερη ικανοποίηση των αιτημάτων και των προσδοκιών των πελατών για την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις
  •  TUV HELLAS CERT EN ISO 9001:2000
  • Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου SEKA Q SUSTEMS 2007
  • Ελληνικό Κέντρο Ανάπτυξης Αλουμινίου ΕΚΑΝΑΛ
  • ALUMIL SA πιστοποίηση εξουσιοδοτημένου συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών   SUPREME
  • ALUMIL SA πιστοποίηση CE
  • ALUMIL πιστοποίηση εκπαίδευσης κατασκευαστή των προϊόντων ALUMIL

 

Εκπαίδευση των εργαζόµενων σε θέµατα ποιότητας
∆ίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σηµασία του ανθρώπινου παράγοντα για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, ορίζουµε για κάθε θέση συγκεκριµένες οδηγίες ποιοτικού ελέγχου,οι οποίες πρέπει να ακολουθούνται προσεκτικά. Επιπρόσθετα, πραγµατοποιούνται τακτικά εκπαιδευτικά σεµινάρια για νέα προϊόντα, καθώς και επανεκπαιδεύσεις για τα υπάρχοντα.
Είναι στη φιλοσοφία µας να τοποθετούµε κάθε εργαζόµενο στη θέση του ελεγκτή ποιότητας και να ενισχύουµε την ευθύνη του για τον αποτελεσµατικό έλεγχο της ποιότητας.
Επιπλέον, χρησιµοποιούµε ένα ψηφιακό σύστηµα πληροφοριών µέσω του οποίου η αποκτηθείσα εµπειρία κατά την παραγωγή µπορεί να ανακληθεί ψηφιακά, κάθε φορά που παράγεται ένα συγκεκριµένο προϊόν. Τέλος, στελέχη εξειδικευµένα στον έλεγχο ποιότητας, µέσω της συνεχούς παρουσίας τους στα διάφορα στάδια της παραγωγής, εκπαιδεύουν και επανεκπαιδεύουν τους εργαζόµενους µας σε µόνιµη βάση.