Πόρτες Εισόδου

Πόρτες Εισόδου

Η TechnikAL συμβαδίζοντας τόσο με τις ανάγκες του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, όσο και με τη φιλοσοφία καινοτομίας και τεχνολογικής εξέλιξης, κατασκεύζει τις πλέον αναπτυγμένες σειρές πορτών Εισόδου Αλουμινίου. Η σειρές ανοίγουν νέους ορίζοντες στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, παρέχοντας ευελιξία, προσαρμοστικότητα, αλλά και δυνατότητες εξατομίκευσης του σχεδιασμού. Οι πολυάριθμες επιλογές μοντέρνων και κλασσικών υλικών, σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό του συστήματος, αποτελούν εχέγγυα για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου, με απόλυτη ποιότητα και εξαιρετικές επιδόσεις. Ο καινοτόμος σχεδιασμός των θυρών, επιτρέπει την υπερδιαστασιολόγηση των ανοιγμάτων της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, καθώς εξαλείφει τους μέχρι πρότινος δεδομένους περιορισμούς ύψους και πλάτους, προσδίδοντας κύρος και κομψότητα στην όψη, διατηρώντας παράλληλα μινιμαλιστικό χαρακτήρα και ομοεπιπεδότητα των επιφανειών.
  • Alumil SD115

    Σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και minimal χαρακτήρα σύστημα θυρών εισόδου, χαρίζει υπερδιαστασιολόγηση για κατασκευές υψηλής ασφάλειας και κομψότητας.
  • Alumil M11500

    Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.
  • Alumil M9400

    Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα, προσφέρεται ως μία οικονομική επιλογή για κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια.
  • Alumil SD95

    Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου με προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων σε ασφάλεια και θερμομόνωση και με σύγχρονη αισθητική χάρη στις ομοιόμορφες ομοεπίπεδες επιφάνειες.
  • Alumil SD77

    Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.
  • Alumil MD67

    Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών επιδόσεων με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.
  • Alumil M11000

    Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και επίπεδες επιφάνειες για εύκολη πρόσβαση από παιδιά και ΑΜΕΑ.
  • Alumil MD9660

    Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου ικανοποιητικών επιδόσεων, ιδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος επένδυσης.
  • Alumil M15000 BR

    Μέγιστης αντίστασης σε διάρρηξη μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου και κλωβών ασφαλείας, ιδανικό για εξαιρετικών απαιτήσεων περιπτώσεις και ανάγκες.
  • Alumil M15000 RS

    Το SMARTIA Μ15000 RS είναι ένα ανοιγόµενο σύστηµα κατάλληλο για την κατασκευή εισόδων. ∆ιαθέτει ειδικό σχεδιασµό ελέγχου καπνού για την αποτροπή της διάχυσης καπνού ή οσµών σε συγκεκριµένους χώρους των κτηρίων.