Οροφοδιαμερίσματα στην Κύπρο

Ταυτότητα του Έργου
ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Εχει σχεδιαστεί για να συμπεριλάβει τη φιλοσοφία της θέσης του , αντανακλώντας το σύγχρονο τρόπο ζωής και την τεχνολογική καινοτομία , ενώ προβάλλοντας μια παραδοσιακά κομψή εικόνα για να ταιριάζει πιο εκλεπτυσμένα γούστα .

Αντικείμενο του έργου είναι να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για τη διαβίωση και την αναψυχή σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με εκλεπτυσμένο στυλ . Το συγκρότημα είχε σχεδιαστεί και εκτελεστεί σύμφωνα με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις απαιτήσεις για ένα σύγχρονο θέρετρο .

H Technikal συμμετέχει στο έργο κατασκευάζοντας τα κουφώματα χρησιμοποιώντας, το πρωτοποριακό σύστημα S-600 . To βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι πως η κάσα αλλά και τα συρόμενα φύλλα του κουφώματος χωνεύονται μέσα στον τοίχο, στο ταβάνι και στο δάπεδο με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανές το αλουμίνιο από την εσωτερική ή εξωτερική πλευρά του δωματίου.

Για τη σκίαση χρησιμοποιήθηκε το σύστημα S-5600 , ένα σύστημα με περσίδες ελλειπτικού σχεδιασμού, τοποθετημένες οριζόντια.

Κύπρος
Λεμεσός
ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΏΝ: Κατασκευή & Τοποθέτηση Συστημάτων Αλουμινίου Aumil
Ανοιγόμενα Συστήματα: M11000, Συρόμενα Συστήματα: S650 Phos (σε ειδικές τυπολογίες), Γυάλινα Στηθαία: Μ8200, Περσίδες: Μ5600
Ενεργειακοί Υαλοπίνακες: Saint-Gobain

Φωτογραφίες